Showing all 8 results
Sealihapasteet Pata Nerga Paté Ibérico on traditsiooniline Hispaania pasteet, mis on valmistatud Ibeeria sealihast ja maksast. Gluteeni- ja laktoosivaba. Sisaldab külmpressitud oliiviõli.
Pata Negra lõhepasteet on peen Hispaania delikatess, mis pakub rikkalikku mereandide maitset ja kasulikke omadusi. Lõhest valmistatud pasteet on õrna tekstuuriga ja suurepärase aroomiga, mis sobib suurepäraselt nii igapäevasteks vahepaladeks kui ka pidulaua täiustamiseks.
Peenelt valmistatud seapasteet Paté de Pimienta kolme erineva pipraga. Sellel on õrn tekstuur ja vürtsikas maitse. Gluteeni- ja laktoosivaba, sisaldab oliiviõli. Ideaalne eelroogade ja pühadetoitude valmistamiseks.
Pasteet Pata Negra Jamon Curado — suurepärane Hispaania lihapasteet õrna tekstuuriga, mille valmistamisel on kasutatud jamon curado.
Pata Negra Pedro Ximénez’i sealihapasteet veiniga, gluteeni- ja laktoosivaba. Sisaldab külmpressitud oliiviõli. Hispaania delikatess, millel on rikkalik maitse ja Pedro Ximénez’i veini aroom. Ideaalne gurmaanidele, kes hindavad kvaliteeti ja traditsioone.
Paté al Queso Azul seamaksapasteet Roqueforti juustuga on unustamatu kombinatsioon rikkalikust maitsest ja õrnast tekstuurist. Gluteenivaba, ekstra neitsioliiviõliga.
Paté Finas Hierbas sealihapasteet ürtidega on väga pehme konsistentsiga, meeldiva maitse ja rikkaliku aroomiga. Gluteeni- ja laktoosivaba.
Pata Negra tuunikalapasteet on valmistatud hoolikalt valitud kulduim-tuunikala fileest ning pakub hõrku maitset kõigile mereannisõpradele.
Kas sinu vanus on üle 18 eluaasta?