Paekaare tee 2, Lubja Viimsi kookon, ladu 2
Categories: ,
Kaubamärk: Gourmet Cazorla

Lõhepasteet Pata Negra Paté de Salmón 110 g

Pata Negra lõhepasteet on peen Hispaania delikatess, mis pakub rikkalikku mereandide maitset ja kasulikke omadusi. Lõhest valmistatud pasteet on õrna tekstuuriga ja suurepärase aroomiga, mis sobib suurepäraselt nii igapäevasteks vahepaladeks kui ka pidulaua täiustamiseks.

4.00

Out of stock

  • Tellimus saadetakse teele 3 tööpäeva jooksul.
  • 100% kvaliteedi garantii!
  • Turvalised maksed
  • Klienditugi
Description

Pata Negra lõhepasteet võimaldab hõlpsasti luua Vahemere köögist inspireeritud roogasid, tuues esile nende värske ja imelise maitse. Seda saab kasutada nii igapäevastel võileibadel ja kreekeritel kui ka peenemates roogades. Näiteks vutimunad, mis on täidetud munakollase ja pasteediga ning kaunistatud punase kalamarjaga.

Omadused
  • Naturaalne koostis.
  • Ilma värvaineteta.
  • Ei sisalda säilitusaineid.
  • Gluteenivaba.
  • Laktoosivaba.
Koostisosad

Lõhe (80%), keeduvesi, riisijahu, munapulber, kuivatatud kartul, sool, suitsuaroom, naturaalne lõhearoom, värvaine (paprikaekstrakt) ja päevalilleõli.

Toitumisalane teave (100 g kohta)
Energiasisaldus: 1016 kJ / 246 kcal.
Rasvad: 21,9 g.
Millest küllastunud: 3,4 g.
Süsivesikud: 2,3 g.
Millest suhkrud: ❮ 0,5 g.
Valgud: 9,8 g.
Sool: 1,73 g.
Säilitamistingimused

Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Pärast pakendi avamist hoida külmkapis temperatuuril 0 °C kuni 5 °C ja tarbida 5 päeva jooksul.
Päritoluriik

Hispaania.

Additional information
Kaal

110 g.