Pata Negra lõhepasteet võimaldab hõlpsasti luua Vahemere köögist inspireeritud roogasid, tuues esile nende värske ja imelise maitse. Seda saab kasutada nii igapäevastel võileibadel ja kreekeritel kui ka peenemates roogades. Näiteks vutimunad, mis on täidetud munakollase ja pasteediga ning kaunistatud punase kalamarjaga.
Omadused
- Naturaalne koostis.
- Ilma värvaineteta.
- Ei sisalda säilitusaineid.
- Gluteenivaba.
- Laktoosivaba.
Koostisosad
Lõhe (80%), keeduvesi, riisijahu, munapulber, kuivatatud kartul, sool, suitsuaroom, naturaalne lõhearoom, värvaine (paprikaekstrakt) ja päevalilleõli.
Toitumisalane teave (100 g kohta)
Säilitamistingimused
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Päritoluriik
Hispaania.