Paekaare tee 2, Lubja Viimsi kookon, ladu 2
Categories: ,
Kaubamärk: Gourmet Cazorla

Ibeeria seapasteet Pata Negra Iberico 110 g

Sealihapasteet Pata Nerga Paté Ibérico on traditsiooniline Hispaania pasteet, mis on valmistatud Ibeeria sealihast ja maksast. Gluteeni- ja laktoosivaba. Sisaldab külmpressitud oliiviõli.

4.00

11 in stock

  • Tellimus saadetakse teele 3 tööpäeva jooksul.
  • 100% kvaliteedi garantii!
  • Turvalised maksed
  • Klienditugi
Description

Pasteet on valmistatud esmaklassilisest Ibeeria sealihast, kasvatatud ökoloogiliselt puhtates Hispaania steppides. Need sead on spetsiaalselt valitud Iberico pasteedi tootmiseks ning kasvatatud eritingimustes, et anda pasteedile ainulaadne maitse. Ibeeria pasteet on delikatess tõelistele gurmaanidele.

Omadused
  • Sisaldab oliiviõli.
  • Gluteenivaba.
  • Laktoosivaba.
Koostisosad

Sealiha ja peekon, Ibeeria seamaks (25%), keeduvesi, seened (pleurotus ostreatus), sool, ekstra neitsioliiviõli (1%), riisijahu, hernekiud, maisitärklis, stabilisaatorid (E-407 ja E- 451), sealihavalk, lõhna- ja maitseained, vürtsid, aromaatsed taimed, suhkur ja säilitusaine (E-250).

Toitumisalane teave (100 g kohta)
Energiasisaldus: 864 kJ / 208 kcal.
Rasvad: 5,3 g.
Millest küllastunud: 5 g.
Süsivesikud: 6,8 g.
Millest suhkrud: 0,9 g.
Valgud: 10,7 g.
Sool: 1,9 g.
Säilitamistingimused

Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Pärast pakendi avamist hoida külmkapis temperatuuril 0 °C kuni 5 °C ja tarbida 5 päeva jooksul.
Päritoluriik

Hispaania.

Additional information
Kaal

110 g.