Paekaare tee 2, Lubja Viimsi kookon, ladu 2
Categories: ,
Kaubamärk: Gourmet Cazorla

Sealihapasteet Pata Negra Pedro Ximénez 110 g

Pata Negra Pedro Ximénez’i sealihapasteet veiniga, gluteeni- ja laktoosivaba. Sisaldab külmpressitud oliiviõli. Hispaania delikatess, millel on rikkalik maitse ja Pedro Ximénez’i veini aroom. Ideaalne gurmaanidele, kes hindavad kvaliteeti ja traditsioone.

4.50

29 in stock

  • Tellimus saadetakse teele 3 tööpäeva jooksul.
  • 100% kvaliteedi garantii!
  • Turvalised maksed
  • Klienditugi
Description

Seamaksapasteet veiniga. Pedro Ximénez on valge veiniviinamarjasort, mida kasvatatakse laialdaselt Hispaania piirkondades Andaluusias, Extremaduras ja Valencias. Pedro Ximénez on tuntud üle kogu maailma kuulsa Hispaania kangestatud veini, nagu šerri ja málaga, koostisosana.

Omadused
  • Sisaldab oliiviõli.
  • Gluteenivaba.
  • Laktoosivaba.
Koostisosad

Seamaks ja peekon (45%), keeduvesi, seened (pleurotus ostreatus), Pedro Ximenez vein (4%), suhkur, sool, ekstra neitsioliiviõli (1%), riisijahu, maisitärklis, hernekiud, stabilisaatorid ( E-407 ja E-451), sealihaproteiinid, lõhna- ja maitseained, vürtsid, aromaatsed taimed ja säilitusaine (E-250).

Toitumisalane teave (100 g kohta)
Energiaväärtus: 901 kJ / 217 kcal.
Rasvad: 16 g.
Millest küllastunud: 5,3 g.
Süsivesikud: 8,9 g.
Millest suhkrud: 3,1 g.
Valgud: 9,3 g.
Sool: 2,0 g.
Säilitamistingimused

Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Pärast pakendi avamist hoida külmkapis temperatuuril 0 °C kuni 5 °C ja tarbida 5 päeva jooksul.
Päritoluriik

Hispaania.

Additional information
Kaal

110 g.