Sukelduge hõrkude maitsete maailma Vicensi turróniga “Juustukook Albert Adrià Natura”. See ainukordne dessert ühendab endas õrna juustuse trühvli, aromaatsed vaarikad, küllusliku šokolaadi ja krõbeda biskviidi. Välja töötatud koostöös legendaarse peakoka Albert Adriàga, mis teeb sellest tõelise kokanduse meistriteose.
Koostisosad
Valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, lõss, veevaba piimarasv, emulgaator: sojaletsitiin, naturaalne vanilje lõhna- ja maitseaine, aroomaine), vaarikas (vaarikas, invertsuhkrusiirup), suhkur, kakaovõi, küpsis (nisujahu, suhkur, või, täispiimapulber, oliiviõli, muna, dekstroos, glükoosisiirup, küpsetuspulbrid [naatriumvesinikkarbonaat, ammooniumvesinikkarbonaat], sool, vanilliinilõhnaaine), koor, glükoosisiirup, piim, invertsuhkrusiirup, mascarpone pulbris (1,8%) (mascarpone juust, lõss, piimavalk, stabilisaator: E-339ii), jogurt pulbris (modifitseeritud tärklis, piimavalk, hüdrogeenitud kookosrasv, glükoosisiirup, lõss, suhkur, sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, laktoos, happesuse regulaator: E-340ii), värvaine (E-120), paksendaja (pektiin), sool, sidrunhape, säilitusaine (kaaliumsorbaat).