Avastage enda jaoks unikaalne gastronoomiline kooslus turrón Vicensi singiga – nugat, mis lõhub oma originaalse maitse ja kõrge kvaliteediga šabloone. See eksklusiivne dessert on valmistatud röstitud mandlipralineest krõbedate Enrique Tomás singitükkide ja purustatud mandlitega ning kaetud piimašokolaadist, valgest ja tumedast šokolaadi glasuuriga.
Ideaalne valik neile, kes armastavad gastronoomilisi eksperimente ja tahavad proovida midagi uut!
Toote eelised
✔ Tekstuuride kontrast – krõbe sink, pehme pralinee ja siidine šokolaad.
✔ Kvaliteetsed koostisosad – mandlid, pähklid, kakaoõli ja looduslikud lõhnaained.
Koostisosad
MANDLID (28%), piimašokolaad (suhkur, kakaovõi, KIRNUPIIM, kakaomass, VADAK, PIIMARASV, TÄISPIIM, emulgaator: SOJALETSITIIN, looduslik vanillimaitse), kakaovõi, krõbe jamón (11%) (sealihast jamón, sool), valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, KIRNUPIIM, PIIMARASV, emulgaator: SOJALETSITIIN, looduslik vanillimaitse), SARAPUU PÄHKLID (4%), tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: SOJALETSITIIN, looduslik vanillimaitse), suhkur, TÄISPIIM, jamóni maitseained (1%) (aroomid, naatriumglutamaat, suitsuaroom, naatriuminosinaat), looduslikud värvained (taimeekstraktid), sool, taimeõli.
Hoiatus!
Toitumisalane teave (100 g kohta)
Säilitamistingimused
Hoida jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.
Päritoluriik
Hispaania.


