Avastage enda jaoks unikaalne gastronoomiline kooslus turrón Vicensi singiga – nugat, mis lõhub oma originaalse maitse ja kõrge kvaliteediga šabloone. See eksklusiivne dessert on valmistatud röstitud mandlipralineest krõbedate Enrique Tomás singitükkide ja purustatud mandlitega ning kaetud piimašokolaadist, valgest ja tumedast šokolaadi glasuuriga.
Ideaalne valik neile, kes armastavad gastronoomilisi eksperimente ja tahavad proovida midagi uut!
Toote eelised
✔ Tekstuuride kontrast – krõbe sink, pehme pralinee ja siidine šokolaad.
✔ Kvaliteetsed koostisosad – mandlid, pähklid, kakaoõli ja looduslikud lõhnaained.
Koostisosad
Mandlid (28%), piimašokolaad (suhkur, kakaovõi, lõssipulber, kakaomass, vadak, piimarasv, täispiim, emulgaator: soja letsitiin, looduslik vanillimaitseaine), kakaovõi, krõbe sink (11%) (seasink, sool), valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, lõssipulber, piimarasv, emulgaator: soja letsitiin, looduslik vanillimaitseaine), sarapuupähklid (4%), tume šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: soja letsitiin, looduslik vanillimaitseaine), suhkur, täispiim, singimaitseained (1%) (aroomid, naatriumglutamaat, suitsuaroom, naatriuminosinaat), looduslikud värvained (taimeekstraktid), sool, taimeõli.