Näitan 1–15 tulemust 17-st
Dani Chimichurri – Argentina maitsetaimede segu liha, kala, köögiviljade ja burgerite jaoks. Valmistatud Hispaanias.
Dani Himaalaja roosa sool on 100% naturaalne sool, mis sisaldab üle 70 mineraali ja on mugavas keraamilises veskis. Kõige tervislikum sool looduses! Ideaalne liha, kala, salatite ja köögiviljade jaoks. Lisab roogadele rikkaliku maitse. 100% looduslik!
Dani küüslaugu ja peterselli maitseainesegu — klassikaline Vahemere segu liha, kala, suppide ja kastmete jaoks. Looduslik maitse ja aroom.
Granuleeritud sibul DANI toob roogadesse sügava ja loomuliku sibulamaitse. Sobib suppidesse, kastmetesse, hautistesse, marinaadidesse ning liha- ja kalaroogadesse.
Magus paprika jahvatatud DANI – Hispaaniast pärit aromaatne maitseaine maheda maitse ja kergelt suitsuse alatooniga. Ideaalne suppide, liha-, kala-, köögiviljaroogade ja paella jaoks.
Meresoola vaht — 100% looduslik ja naturaalne sool kerge krõbeda tekstuuriga. Soovitatakse lisada vahetult enne serveerimist, et rõhutada roa maitset ja säilitada soola õrn tekstuur.
Kerge tekstuuriga ainulaadne sool, 100% looduslik toode, mis on rikas kasulike mineraalidega. Selle ainulaadse soola kergus ja õhulisus on kombineeritud tomati ja basiiliku rikkaliku aroomi ja maitsega.
Meresoolavaht Polasal suitsu ja ingveriga — looduslik Hispaania gurmeesool krõbeda tekstuuri ja rikkaliku maitsega, mis annab roogadele elegantse ja viimistletud ilme.
Vahemere meresoolahelbed on rikkad mineraalide ja mikroelementide poolest, nagu kaalium, naatrium, kaltsium, magneesium, raud, jood ja teised.
Meresoolahelbed Bras del Port on looduslik toode, milles puuduvad keemilised lisaained ja orgaanilised lisandid. Tänu minimaalsele töötlemisele säilitab see kõik kasulikud mineraalid (K, Mg, Ca, Fe, Zn). Krõbedad püramiidikujulised soolakristallid annavad teie roogadele ainulaadse maitse ja tekstuuri.
Polasal’i meresoolahelbed on ainulaadsed soolakristallid, mida toodetakse Hispaanias Vahemerest. Need ei sisalda kahjulikke keemilisi lisaaineid ega orgaanilisi lisandeid. Tänu looduslikule ekstraheerimismeetodile ja minimaalsetele töötlemisetappidele säilitavad nad kõik kasulikud mineraalid (K, Mg, Ca, Fe, Zn jne). Krõmpsuvad imeõhukesed püramiidikujulised kristallid annavad roogadele ainulaadse maitse ja tekstuuri.
Söelisandiga elegantsed soolahelbed “Bras Del Port” toovad esile linnuliha, liha ja kala maitse, täiendades ideaalselt valmisroogasid enne suurejoonelist serveerimist.
La Rustichella musta trühvli pulber on salajane koostisosa, mis annab igale toidule ainulaadse trühvli maitse.
Paella maitseaine Dani — traditsiooniline Hispaania vürtsisegu paprika, kurkumi, tüümiani ja küüslauguga.
Dani Provence’i ürdisegu — rosmariini, tüümiani, majoraani ja pune segu, mis sobib suurepäraselt maitserikaste ja looduslike roogade valmistamiseks. Ideaalne valik gurmaanidele ja tervisliku toidu austajatele.
Kas sinu vanus on üle 18 eluaasta?